Gratis verzending vanaf €45,99

Over ons

3dinc

Voor alle makers! 3dinc.nl de online specialist op het gebied van 3D printers & accessoires. Na ruime ervaring opgedaan te hebben met 3D printen, zijn we begonnen met aanbieden van de producten die misten in de markt.

Onze visie

Wij van 3dinc.nl streven ernaar om 3D printen voor iedereen toegankelijk te maken. Hierbij nemen wij als uitgangspunt; een 3D printer voor iedereen beschikbaar. Omdat vandaag de dag de consumentenmarkt voor 3D printers nog in de kinderschoenen staat geloven wij dat er nog veel valt te verbeteren. Zowel op het gebied van content, gebruiksgemak als het assortiment.

Onze missie

Om hier een verschil in te maken proberen wij allereerst zowel de consument als de professional te voorzien van een ruim assortiment. Hierbij proberen we ons niet alleen te onderscheiden met de producten zelf maar ook door de klant te helpen bij de aanschaf daarvan via onze blog, klantenservice en het gebruiksgemak van onze website.

Contact

Mocht u daarom vragen hebben of ergens tegenaan lopen schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de telefoon, chat of email.

Telefoon : 085 - 0041792
Email: info@3dinc.nl

Waar bent u naar op zoek?

Uw winkelwagen